Díjaink
   2023. január 1-től

   Internet ÁFA
   
csökkentés

 

Előfizetőinknek

Forgalmi adatok lekérdezése, díjcsomagmódosítás: Felhasználónévnek az e-mail címet, jelszónak az Ügyféljelszót kell megadni. Megtekinthető itt: forgalom.majsanet.hu

Webmail (segítségével bárhonnan megnézhetjük e-mailjeinket. Felhasználónévnek az e-mail címet, jelszónak az e-mail címhez tartozó jelszót kell megadni):
webmail.colonial.hu

 

Gyermeke is internetezik? Böngésszen biztonságosan!
Az internet mára a kapcsolattartás és az információszerzés legfontosabb, megkerülhetetlen eszköze lett, de az interneten intézzük ügyeinket, itt vásárolunk, itt is szórakozunk. Mindezért az internet biztonsága végtelenül fontos.

Felelős szülőként joggal aggódunk amiatt, hogy gyermekeink olyan internetes oldalakra kattinthatnak, amelyek nem az ő korosztályuknak való. Ha szeretné megóvni gyermekét a káros médiatartalmaktól, használjon szűrőprogramot számítógépén, táblagépén, mobiltelefonján.

Az interneten számos olyan program elérhető, melyekkel meghatározható, hogy a gyermekek mely oldalakat látogathassák, illetve amelyekkel letiltható a felnőtteknek szóló oldalak, a gyerekek számára zavaró, felzaklató, avagy káros tartalmak megjelenítése.

Az ehhez szükséges programot innen tudja letölteni: Szűrőprogram letöltése